Wij werken landelijk

Ook in uw omgeving bieden we o.a. bliksembeveiliging aan.
AlQuilar werkt door heel Nederland.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in heel Nederland

Bliksembeveiliging behoeft een grondige vakkennis en een uiterst nauwkeurige werkwijze om de veiligheid te garanderen, dit soort zaken kunt u alleen aan een professional toevertrouwen, AlQuilar Techniek B.V. heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in deze materie en maakt uitsluitend gebruikt van de beste materialen en wij houden onze vakkennis voortdurend op een hoog peil.

Het monteren van bliksemafleiders behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij altijd rekening houden met de wensen en behoeften van de klant en de plaatselijke omstandigheden. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van bliksembeveiligingen in geval van nieuwbouwinstallaties of renovatieprojecten voor bedrijven en particulieren, maar ook aan het beveiligen van GSM masten en UTMS masten.

Door de zorgvuldige en vakkundige aanpak van AlQuilar Techniek B.V. bent u verzekerd van de duurzaamheid van de aangebrachte voorzieningen. Grote aandacht besteden wij ook aan regelmatige inspecties van de bliksembeveiliging, teneinde een storingsvrij functioneren en een goede veiligheid te bereiken.

Omdat het realiseren van een goede beveiliging altijd kosten met zich mee brengt heeft AlQuilar Techniek B.V. een uniek concept ontwikkeld voor haar klanten, wij bieden de mogelijkheid om vanaf juni 2015 voor een periode van vier of vijf jaar de voorziening te leasen, na deze periode wordt het uw eigendom, op deze manier kunt u de kosten over een langere periode verdelen. Wij adviseren u graag over de aantrekkelijke tarieven, rekening houdend met het beschikbare budget.

AlQuilar Techniek B.V. bliksembeveiliging met bliksemafleiders
AlQuilar Techniek B.V. bliksembeveiliging met bliksemafleiders
AlQuilar Techniek B.V. bliksembeveiliging met bliksemafleiders

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.