Bliksembeveiliging in Terneuzen

AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Terneuzen en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Terneuzen

AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen heeft 30 jaar ervaring opgebouwd in het uitvoeren van diverse montagetrajecten in Terneuzen en omstreken. AlQuilar Techniek B.V. is voornamelijk werkzaam voor bedrijven en instellingen, maar ook particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten.

Onze ervaren montageteams hebben zich in de loop der tijd gespecialiseerd in een breed scala aan aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties en alle bijkomende werkzaamheden.

Veelvuldig wordt een beroep gedaan op de expertise van AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen door installateurs, maar ook verrichten wij werkzaamheden voor onder andere adviesbureaus in de infra-techniek, energie leveranciers, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, architecten, particulieren, instellingen en de medische sector.

Bliksembeveiliging vereist een gedegen kennis van de materie en dient daarom door een ervaren en deskundige partij uitgevoerd te worden. AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen beschikt over de ervaring, de deskundigheid en de juiste en moderne materialen om deze projecten veilig en duurzaam te realiseren. Onze bliksembeveiliging werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van bliksemafleiders op nieuwbouwprojecten, renovatiewerkzaamheden van particuliere woningen en kantoren en het beveiligen van GSM en UMTS antennes. Wij verzorgen het ontwerp en de montage van een installatie op maat, rekening houdend met de wensen en plaatselijke omstandigheden.

Per juni 2015 biedt AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen de eindgebruikers een geheel nieuw concept: Het leasen van eenbliksemafleidingsinstallatie voor de periode van vier of vijf jaar, na deze periode wordt de installatie uw eigendom. Hiermee kunt u de kosten van een goede bliksembeveiliging over een langere periode uitspreiden.

Voor uw eigen veiligheid is een regelmatige inspectie van uw bliksembeveiligingssystemen van belang, wij verzorgen deze vakkundig voor u.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Terneuzen

AlQuilar Techniek B.V. in Terneuzen verzorgt voor haar klanten tevens het complete ontwerp en installatie van professionele aardingssystemenvoor allerlei toepassingen door het slaan en aanbrengen van aardelektroden. Daarnaast is het van belang dat alle metalen delen die in een gebouw aanwezig zijn, hetzij bij nieuwbouwinstallaties als bij bestaande installaties, geaard worden. Wij verzorgen dit voor u.

Een plotseling optredende overspanning kan forse schade aanrichten aan bijvoorbeeld energiekasten, gsm antennes, verkeersinstallaties, seinwezen en trafostations, een overspanningsbeveiliging is hierbij onontbeerlijk mits door een professioneel bedrijf gebeurt, AlQuilar Techniek B.V. heeft de kennis en de middelen in huis om dit te realiseren.

AlQuilar Techniek B.V. is BRL 1201 gecertificeerd, wat garant staat voor vakkundigheid en een goede service. Uiteraard maken wij gebruik van de modernste gereedschappen en materialen en onze weerstandmeters zijn gekalibreerd, wat zorgt voor een optimaal resultaat van onze werkzaamheden.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, zodat wij uw project op maat kunnen uitvoeren, neemt u daartoe contact met ons op per telefoon of e-mail, wij zijn u graag van dienst!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.