Bliksembeveiliging in Roosendaal

AlQuilar Techniek B.V. in Roosendaal beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Roosendaal en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Roosendaal

AlQuilar Techniek B.V. in Roosendaal is al 30 jaar actief voor het bedrijfsleven, instellingen en particulieren op het gebied van allerleimontagetrajecten, deze werkzaamheden verrichten wij op deskundige wijze voor al onze klanten in Roosendaal en omstreken.

Onze hechte en ervaren montageteams hebben een grote vakkennis opgebouwd in de loop der tijd op het gebied van het ontwerpen en monteren van aardingsinstallaties en bliksembeveiligingssystemen en zijn dagelijks onderweg om de diensten te verlenen aan onder andere installateurs, adviescentra op het gebied van infra-techniek, energieleveranciers, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, architectenbureaus, particuliere klanten en allerlei instellingen, waaronder medische.

AlQuilar Techniek B.V. in Roosendaal beseft terdege dat het niet juist aanbrengen van bliksembeveiligingssystemen een groot risico inhoudt voor de bewoners en heeft zich danig verdiept in de materie, waardoor wij een deskundige montage en een goede veiligheid kunnen realiseren.

Bliksemafleiders worden onder andere toegepast bij nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten voor bedrijven en particulieren, maar ook voor het beveiligen tegen blikseminslag van GSM en UMTS antennes. Hierbij hanteren wij maatwerk, alle projecten worden afgestemd op de plaatselijke situatie en de wensen en behoeften van de individuele klant.

Met gebruikmaking van professionele materialen garanderen wij een goed werkende en duurzame bliksembeveiliging.

Aangezien het ontwerp en montage van een professionele bliksembeveiliging een eenmalige kostenpost betekent die niet altijd gelegen komt, maar toch volgens AlQuilar Techniek B.V. niet als ondergeschoven kindje mag worden gezien bieden wij klanten in Roosendaal en omgeving de gelegenheid om de installatie vanaf juni 2015 te leasen voor een periode van vier of vijf jaar, waarna deze uw eigendom wordt, hiermee kunt u de kosten over een langere periode uitspreiden.

Voor een blijvende betrouwbaarheid en kwaliteit van uw bliksembeveiligingssystemen is regelmatig onderhoud van groot belang, hiervoor voertAlQuilar Techniek B.V. periodieke inspecties uit om de goede werking ook op langere termijn te waarborgen.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Roosendaal

AlQuilar Techniek B.V. in Roosendaal heeft zich tevens gespecialiseerd in het installeren van aardingssystemen voor particuliere en zakelijke klanten.

Dit realiseren wij door het slaan en aanbrengen van aardelektroden. Om problemen te voorkomen dienen ook alle metalen delen in gebouwen geaard te worden, dit geldt voor installaties bij nieuwbouw, maar ook voor bestaande. Een plotseling optredende overspanning kan fikse schade betekenen, door het aanbrengen van overspanningsbeveiligingen aan energiekasten, gsm installaties en verkeersinstallaties of bij het seinwezen of trafostations kunnen problemen effectief voorkomen worden door het deskundig aanbrengen van overspanningsbeveiligingen in uw pand in Roosendaal en omstreken door AlQuilar Techniek B.V.

AlQuilar Techniek B.V. is BRL 1201 gecertificeerd, hierdoor wordt de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden gewaarborgd. Daarnaast gebruiken wij alleen materialen van de beste kwaliteit en de modernste gereedschappen, waardoor u altijd van een optimaal en betrouwbaar resultaat op aan kunt. Wij hechten zeer veel waarde aan betrouwbaarheid, daarom zijn onze weerstandmeters te allen tijde gekalibreerd.

Omdat elke situatie anders is voorzien wij u graag van advies op maat, neemt u hiertoe contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u als gewaardeerde klant graag van dienst!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.