Bliksembeveiliging in Middelburg

AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Middelburg en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Middelburg

Met een ruime ervaring van 30 jaar is AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg uw partner op het gebied van het uitvoeren van diversemontagetrajecten

De werkzaamheden worden met name uitgevoerd voor bedrijven en instellingen maar ook particulieren rekenen wij tot onze gewaardeerde klanten. Onze specialismen hebben betrekking op professioneel ontwerpen en aanbrengen van aardingsinstallaties en bliksembeveiligingsinstallaties in de breedste zin van het woord. Onze ervaren montageteams zijn volledig gekwalificeerd en hebben de juiste scholing gekregen om op vakkundige en veilige wijze de door u gewenste projecten uit te voeren.

Door onze expertise wordt AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg regelmatig ingeschakeld door installatiebedrijven, adviesbureaus voor de infra-techniek, energiebedrijven, woningbouwverenigingen, bouwondernemingen, architectenbureaus, particulieren, instellingen en de medische wereld.

Bliksembeveiliging vereist een gedegen kennis van zaken en een zorgvuldige werkwijze. Uw veiligheid is tenslotte in het geding bij een niet deskundige aanpak! AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg maakt gebruik van modern materieel en gereedschappen om de bliksemafleiders aan nieuwbouwprojecten en renovaties bij bedrijven en particulieren te monteren.

Ook verzorgen wij de beveiliging van GSM en UTMS masten inzake bliksembeveiliging. Bij al onze werkzaamheden inventariseren wij de wensen van de klant en de plaatselijke omstandigheden om zo tot een optimaal resultaat te komen, wat een goede duurzaamheid van de voorzieningen garandeert.

Een professionele bliksembeveiliging betekent een eenmalige investering, die mogelijk niet altijd uitkomt, om die reden biedt AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg vanaf juni 2015 de klanten de mogelijkheid om de voorzieningen te leasen voor een periode van vier of vijf jaar, hierna worden de bliksemafleiding voorzieningen uw eigendom, informeert u naar de aantrekkelijke tarieven!

Om de veiligheid te waarborgen is een regelmatige inspectie noodzakelijk, wij verzorgen deze inspecties van uw bliksembeveiligingssystemenzodat u niet voor vervelende of zelfs gevaarlijke situaties komt te staan.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Middelburg

AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg heeft zich in de loop der tijd tevens gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en installeren vanprofessionele aardingssystemen, wij slaan en monteren aardelektroden.

Ook is een goede aarding van alle metalen delen in een gebouw van belang, zowel bij nieuwbouwinstallaties als bij bestaande installaties.

Er bestaat momenteel steeds meer behoefte aan een afdoende beveiliging van energiekasten, gsm antennes, verkeersvoorzieningen, het seinwezen en trafostations tegen overspanning. Hiertoe brengt AlQuilar Techniek B.V. in Middelburg eigentijdse overspanningsbeveiligingenaan om schade aan deze objecten door overspanning te voorkomen.

Doordat wij BRL 1201 gecertificeerd zijn heeft u de zekerheid van een vakkundige en veilige aanpak van uw projecten. Om u te voorzien van een uitstekende service maken wij gebruik van topkwaliteit gereedschappen en zorgen ervoor dat onze apparatuur zoals weerstandmeters zijn gekalibreerd.

Om onze dienstverlening af te stemmen op uw specifieke wensen hebben wij graag persoonlijk contact met u, neemt u gerust contact met ons op per telefoon of e-mail, wij zijn u graag van dienst!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.