Bliksembeveiliging in Goes

AlQuilar Techniek B.V. in Goes beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Goes en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Goes

AlQuilar Techniek B.V. in Goes verleent haar diensten vooral aan bedrijven en instellingen, maar ook particulieren in de omgeving van Goeskunnen een beroep doen op onze dienstverlening. Door onze ervaring van 30 jaar met verschillende montagetrajecten kunnen wij onze klantentopkwaliteit en deskundigheid bieden.

Onze montageteams beschikken over de vakkundigheid om een grote diversiteit aan aardingsinstallaties en bliksembeveiligingsinstallaties te ontwerpen en te installeren voor onder andere installatiebedrijven, adviescentra in de infra-techniek, energiebedrijven, woningstichtingen, bouwbedrijven, architecten, particulieren en (medische) instellingen.

AlQuilar Techniek B.V. in Goes heeft zich gespecialiseerd in alle specifieke aspecten van bliksembeveiliging, waardoor wij de vakkundigheid en veiligheid kunnen garanderen waar ons vakgebied op is toegespitst.

Door het plaatsen van bliksemafleiders bij nieuwbouw en renovaties bij kantoren en particulieren, alsmede het beveiligen van GSM en UMTS antennes realiseren wij maatwerk op basis van de wensen en de omstandigheden ter plaatse van de individuele klant. Door onze professionele en ervaren werkwijze en het gebruik van de juiste materialen bereiken wij een duurzame en afdoende bliksembeveiliging voor uw pand.

Het ontwerpen en aanleggen van een goede bliksembeveiliging betekent een eenmalige investering, als dit niet uitkomt dan kan AlQuilar Techniek B.V. in Goes u met ingang van juni 2015 een leasecontract aanbieden voor uw bliksemafleidingsinstallatie voor de duur van vier of vijf jaar, waarna deze uw eigendom wordt.

Het aanleggen van een goede bliksembeveiliging voor uw pand in Goes en omstreken door een professional garandeert een grote duurzaamheid, toch is een regelmatige inspectie van uw systeem van groot belang. Niet alleen worden hierdoor mogelijke storingen tijdig gesignaleerd, maar ook zorgt het regelmatig inspecteren van uw bliksemafleiders door AlQuilar Techniek B.V. voor uw veiligheid.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Goes

AlQuilar Techniek B.V. in Goes ontwerpt en installeert complete aardingssystemen voor bedrijven en particulieren, door het slaan en monteren van aardelektroden. Ook is het zeer belangrijk dat er een aarding plaats vindt van alle metalen delen in een gebouw, zowel in het geval van nieuwbouwinstallaties als bij bestaande installaties.

Een plotselinge gebeurtenis als overspanning kan een behoorlijke impact hebben, de schade is vaak ernstig aan onder andere energiekasten, gsm- en verkeersinstallaties, het seinwezen of trafostations. Het voorkomen hiervan is voorbehouden aan een gespecialiseerd bedrijf, AlQuilar Techniek beschermt uw pand in Goes en omstreken met de verkregen deskundigheid en ervaring tegen het optreden van overspanning.

AlQuilar Techniek B.V. is BRL 1201 gecertificeerd, waardoor de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden is gewaarborgd. Daarbij gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen en de geschikte gereedschappen, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal en betrouwbaar resultaat. Wij werken op nauwkeurige wijze en zorgen er voor dat bijvoorbeeld onze weerstandmeters te allen tijde gekalibreerd zijn.

Ons dienstenpakket is dermate uitgebreid dat wij u graag van persoonlijk advies dienen over uw unieke situatie en de mogelijkheden, neemt u voor een vrijblijvend advies en/of een offerte contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij streven naar tevreden klanten en voeren uw belang hoog in het vaandel!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.