Bliksembeveiliging in Bergen op Zoom

AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Bergen op Zoom en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Bergen op Zoom

Onze werkzaamheden omvatten het op professionele wijze maken en monteren van aardingsinstallaties en bliksembeveiligingsinstallaties. Een hecht team van ervaren medewerkers beschikt over de volledige kwalificaties en de ruime ervaring om elk project uit te voeren voor een breed scala aan opdrachtgevers, onze expertise wordt regelmatig ingeschakeld door installateurs, adviesorganisaties voor de infra-techniek, energieleveranciers, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, architecten, verscheidene instellingen en medische organisaties.

Bliksembeveiliging behoeft een grondige vakkennis en een uiterst nauwkeurige werkwijze om de veiligheid te garanderen, dit soort zaken kunt u alleen aan een professional toevertrouwen, AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in deze materie en maakt uitsluitend gebruikt van de beste materialen en wij houden onze vakkennis voortdurend op een hoog peil.

Het monteren van bliksemafleiders behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij altijd rekening houden met de wensen en behoeften van de klant en de plaatselijke omstandigheden. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van bliksembeveiligingen in geval van nieuwbouwinstallaties of renovatieprojecten voor bedrijven en particulieren, maar ook aan het beveiligen van GSM masten en UTMS masten.

Door de zorgvuldige en vakkundige aanpak van AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom bent u verzekerd van de duurzaamheid van de aangebrachte voorzieningen. Grote aandacht besteden wij ook aan regelmatige inspecties van de bliksembeveiliging, teneinde een storingsvrij functioneren en een goede veiligheid te bereiken.

Omdat het realiseren van een goede beveiliging altijd kosten met zich mee brengt heeft AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom een uniek concept ontwikkeld voor haar klanten, wij bieden de mogelijkheid om vanaf juni 2015 voor een periode van vier of vijf jaar de voorziening te leasen, na deze periode wordt het uw eigendom, op deze manier kunt u de kosten over een langere periode verdelen. Wij adviseren u graag over de aantrekkelijke tarieven, rekening houdend met het beschikbare budget.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Bergen op Zoom

AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom slaat en monteert aardelektroden om op die manier professionele aardingssystemen te realiseren, daarnaast is een gedegen aarding van metalen delen in een gebouw belangrijk voor storingsvrij en veilig functioneren van de apparatuur. Wij aarden zowel bij nieuwbouwprojecten als bij bestaande installaties.

Grote schade kan ontstaan door overspanning, om dit te voorkomen heeft AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom zich gespecialiseerd in het aanbrengen van technisch hoogstaande overspanningsbeveiligingen, met name vinden deze een toepassing bij het beveiligen vanenergiekasten, gsm antennes, verkeersvoorzieningen, het seinwezen en trafostations.

AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom is BRL 1201 gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt van een deskundige behandeling van uw project, waarbij veel aandacht besteed wordt aan het scheppen en handhaven van een veilige omgeving.

Door gebruik te maken van moderne en betrouwbare gereedschappen kunnen wij het best haalbare resultaat bereiken met onze werkzaamheden, onze weerstandmeters zijn altijd gekalibreerd.

AlQuilar Techniek B.V. in Bergen op Zoom levert graag service op maat, uw wensen en mening zijn voor ons zeer belangrijk, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.