Kwaliteit & service

Natuurlijk wilt u als zakenpartner of particulier kwaliteit zien in ons product. Wij brengen deze kwaliteit graag naar u toe met een glimlach, en een goede service op maat.

Kwaliteit en service bundelen onder 1 project

AlQuilar Techniek beschikt over gekeurd gereedschap, klimbeveiliging en ladders. De weerstandmeters waar mee gewerkt wordt, zijn allen gekalibreerd, de auto is voorzien van goedgekeurde brandblusser en EHBO doos. De PBM’s die nodig zijn op het werk zijn standaard in de auto aanwezig. De compressors zijn bij een erkend bedrijf in onderhoud en wordt jaarlijks gekeurd.

AlQuilar Techniek werkt voor de grotere werken samen met goed geselecteerde mensen en bedrijven. Onze medewerkers rijden in representatieve auto’s. Als u het op prijs stelt dat AlQuilar Techniek met reclame van uw firma gaat rijden als AlQuilar Techniek een klus voor u uitvoert, dan kunnen er magneetplaten aangeleverd worden, en zullen deze gevoerd worden.

Het magazijn is gevestigd in Tilburg, de voorraad is beperkt. Om snel de materialen te kunnen verkrijgen zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. De vuistregel is: vandaag bestellen, morgen in huis, of het wordt nog dezelfde dag bij de leverancier opgehaald. Dit geld voor alle voorkomende materialen die door AlQuilar Techniek standaard gebruikt worden.

Ook is Alquilar Techniek BRL 1201 gecertificeerd dit om aan te geven dat we een goed stuk vakwerk beheersen, monteren en opleveren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.