Breda

AlQuilar Techniek B.V. in Breda beschikt over een ruime ervaring van 30 jaar in het uitvoeren van montageprojecten voor zowel bedrijven als particulieren in Breda en omgeving.

Bliksembeveiliging met bliksemafleiders in Breda

AlQuilar Techniek B.V. in Breda heeft gedurende een periode van 30 jaar ervaring opgebouwd in het professioneel verrichten van diensten ten behoeve van verschillende montagetrajecten. In de omgeving van Breda worden door ervaren montageteams voor bedrijven, instellingen en particulieren bliksembeveiligingsinstallaties en aardingsinstallaties ontworpen en geplaatst.

Door installatiebureaus, adviesbureaus op het gebied van de infra-techniek, energiebedrijven, architecten, medische instellingen en particulieren wordt veelvuldig een beroep gedaan op de expertise van AlQuilar Techniek B.V. in Breda.

Wij hebben een grondige kennis opgebouwd in de loop der tijd over de risico’s van een ondeskundig aangebrachte bliksembeveiliging, hieruit hebben wij een scherp omlijnd plan van aanpak ontwikkeld om zo de veiligheid van bewoners te waarborgen. Onze kwalitatief hoogstaande bliksemafleiders worden onder andere geplaatst bij nieuwbouw- en renovatieprojecten voor bedrijfstoepassingen en in particuliere woningen, ook vinden deze systemen een toepassing in de beveiliging tegen blikseminslag van GSM en UMTS antennes.

Bij alle projecten hanteert AlQuilar Techniek B.V. in Breda het maatwerkprincipe, het plan van aanpak wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en de omstandigheden ter plekke.

Doordat wij beschikken over de modernste materialen en gereedschappen kunnen wij duurzame en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallaties realiseren. Per juni 2015 heeft AlQuilar Techniek B.V. in Breda een nieuw concept ontwikkeld om de kosten voor de plaatsing van een goede bliksembeveiligingsinstallatie te spreiden, wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de voorzieningen voor een periode van vier of vijf jaar te leasen, waarna deze eigendom worden.

Regelmatige inspecties van de bliksembeveiligingsinstallaties is maatgevend voor het voorkomen van storingen en een goede functionaliteit, wij verzorgen deze inspecties voor onze klanten op regelmatige basis, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Aardingssystemen en overspanningsbeveiliging in Breda

AlQuilar Techniek B.V. in Breda is ook gespecialiseerd in het installeren van aardingssystemen voor particulieren en bedrijven.

Hoofdonderdeel van deze beveiliging is het slaan en aanbrengen van aardelektroden. Daarnaast moeten alle metalen delen in gebouwen voorzien worden van een gedegen aarding, dit is van toepassing op installaties bij nieuwbouw, maar ook voor bestaande installaties.

Overspanning kan forse schade berokkenen, dit risico kan beperkt of zelfs uitgesloten worden door het monteren van overspanningsbeveiligingen aan energiekasten, gsm installaties en verkeersinstallaties of bij het seinwezen en trafostations

AlQuilar Techniek B.V. is BRL 1201 gecertificeerd, dit staat garant voor een goede kwaliteit van en veiligheid bij onze projecten. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen en de beste gereedschappen, waardoor u altijd verzekerd bent van het best haalbare resultaat van onze werkzaamheden. Om de effectiviteit van onze werkzaamheden te waarborgen zijn onze weerstandmeters te allen tijde gekalibreerd.

Omdat elk project verschillend is denken wij graag met u mee en geven u vrijblijvend advies, neemt u gerust contact op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Adres gegevens

Bezoekadres

AlQuilar Techniek B.V.
Pallasstraat 50
5048 CJ Tiburg

 

Postadres

AlQuilar Techniek B.V.
Kruiningenstraat 9
5045 PS Tilburg

Contact ons

Telefoon

06-22609301

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.